Şef lucr. dr. Gabriela FRUNZĂ

Şef lucr. dr. Gabriela FRUNZĂ

Date de contact

Nume: FRUNZĂ
Prenume: GABRIELA
Facultatea: Agricultură
Departament: Tehnologii alimentare
Adresa (serviciu): Aleea Mihail Sadoveanu, nr. 3, Iaşi, 700490, România
Telefon: +40 232 407.246
Fax: +40 232 260.650
E-mail: gabriela.frunza@iuls.ro

Şef lucr. dr. Gabriela FRUNZĂ

Lucrări ştiinţifice

Număr total: 55

Cărți și manuale universitare

Număr total: 1.

– Frunză Gabriela, Pop Ioan Mircea, 2020, Merceologie Alimentară. Îndrumar pentru lucrări practice, Editura “Ion Ionescu de la Brad”, ISBN 978-973-147-386-4.

Granturi şi contracte de cercetare

Număr total: 2

Competențe:

  • Managementul calităţii şi siguranţei alimentelor
  • Merchandising în alimentaţie publică şi agroturism
  • Managementul calităţii alimentelor
  • Etică în industria alimentară

Domenii de cercetare:

  • Îmbunatăţirea calităţii alimentelor
  • Managementul calităţii şi siguranţei alimentelor
  • Evaluarea calităţii senzoriale a produselor alimentare
  • Analiza chimică şi determinarea calității nutritive a produselor alimentare
  • Calitatea tehnologică, fizică şi reologică a alimentelor
  • Determinări hematologice, biochimice şi histologice

Apartenența la organizaţii ştiinţifice şi profesionale:

  • Societatea Română de Zootehnie
  • Asociația Specialiștilor din Industria Alimentară din România
  • World’s Poultry Association