Specializarea Management în Industria Ospitalităţii (HoReCA)
Anul I
Nr. crt. |
Denumirea disciplinei |
Nr. credite |
|
Sem. I |
Sem. II |
||
DISCIPLINE OBLIGATORII |
|||
1 |
Structuri și servicii de tip HoReCa |
10 |
– |
2 |
Merceologie |
9 |
– |
3 |
Protectia consumatorului |
7 |
– |
4 |
Management hotelier |
– |
9 |
5 |
Managementul activităților de restaurație |
– |
10 |
6 |
Sisteme de managementul calității și siguranța alimentelor |
– |
9 |
7 |
Etică şi integritate academică |
– |
2 |
DISCIPLINE OPŢIONALE (LA ALEGERE) |
|||
8 |
Metodologia cercetării ştiinţifice |
4 |
– |
DISCIPLINE FACULTATIVE |
|||
9 |
Limba engleza-1 |
2 |
– |
10 |
Limba engleza-2 |
2 |
– |
Anul II
Nr. crt. |
Denumirea disciplinei |
Nr. credite |
|
Sem. I |
Sem. II |
||
DISCIPLINE OBLIGATORII |
|||
1 |
Organizarea evenimentelor |
8 |
– |
2 |
Servicii de turism |
8 |
– |
3 |
Servicii de catering |
5 |
– |
4 |
FastFood & StreetFood |
5 |
– |
5 |
Administrarea si servirea vinurilor (somelerie) |
4 |
– |
6 |
Practică de specialitate şi activitate de cercetare |
– |
30 |
DISCIPLINE FACULTATIVE |
|||
7 |
Limba engleza-3 |
2 |
– |