Specializarea Managementul Calităţii şi Siguranţei Alimentelor
Studii universitare de master – Specializarea Managementul Calităţii şi Siguranţei Alimentelor
Anul I
Nr. crt. | Denumirea disciplinei | Nr. credite | |
Sem. I | Sem. II | ||
DISCIPLINE OBLIGATORII | |||
1 | Producţii zootehnice alimentare | 8 | – |
2 | Managementul calităţii | 10 | – |
3 | Managementul siguranţei alimentelor | – | 10 |
4 | Merceologie alimentară | – | 10 |
5 | Protecţia consumatorului | 8 | – |
6 | Trasabilitatea alimentelor | – | 8 |
7 | Etică şi integritate academică | – | 2 |
DISCIPLINE OPŢIONALE (LA ALEGERE) | |||
8 | Metodologia cercetării ştiinţifice Metode moderne în cercetarea științifică |
4 | – |
Anul II
Nr. crt. |
Denumirea disciplinei |
Nr. credite |
|
Sem. I |
Sem. II |
||
DISCIPLINE OBLIGATORII |
|||
1 |
Controlul calităţii produselor alimentare |
8 |
– |
2 |
Controlul producţiei agroalimentare ecologice |
8 |
– |
3 |
Auditul calităţii |
8 |
– |
4 |
Principii de nutriţie umană şi toxicologie alimentară |
6 |
– |
5 |
Practică şi activitate de cercetare |
– |
30 |