Campus

Campusul USV

Facultatea de Agricultură din Iași asigură cazare tuturor studenților, campusul studențesc fiind la doar câțiva pași de Universitate. Instituția de învățământ superior are cinci cămine moderne dotate cu internet, cablu TV, spatii de gătit, mașini de spălat și un foarte frumos parc pentru relaxare și socializare, integrat perfect în plăcutul peisaj al Copoului. Numărul locurilor de cazare disponibile este de aproximativ 1500. În incinta campusului sunt şi cabinete ce asigură asistența medicală a studenților. Totodată, în campus funcționează și un birou la Poliției de proximitate iar toate spațiile de învățământ sunt supravegheate video, astfel încât studenții noștri să se simtă în maximă siguranță.

Studenții pot servi masa la Cantina-Restaurant a universității, aflată în imediata apropiere a campusului şi renumită pentru produsele pe care le oferă. Cantina – Restaurant a USV a fost renovată şi modernizată recent și are o suprafață de aproximativ 800 metri pătrați şi o capacitate de 350 locuri. Cantina – Restaurant are implementat şi certificat sistemul de calitate conform SR EN ISO 22000:2005 (HACCP), pentru alimentația publică, toate avizele sanitar-veterinare fiind la zi, ceea ce denotă o calitate la standarde internaționale a preparatelor.

Complexul sportiv, întins pe o suprafață de 15706 mp, este compus dintr-o sală de sport polivalentă, o sală de fitness, o sală pentru tenis de câmp, două terenuri de fotbal cu gazon sintetic şi nocturnă, un teren cu gazon natural pentru fotbal și rugby, două terenuri de tenis de câmp cu iarbă sintetică, vestiare şi saună. Studenții au acces la toate aceste facilități. În campus, sunt organizate competiții sportive, dar şi spectacole de diverse genuri.

Studenții Facultății de Agricultură au la dispoziție, în mod gratuit, 500 de locuri de parcare, în campus.

Pe scurt, poate fi spus ca tinerii care studiază la USV Iași au la dispoziție un “mini-orășel” din care nu lipsește nimic.

Harta Campusului IULS