Şef lucr. dr. Gabriela FRUNZĂ
Şef lucr. dr. Gabriela FRUNZĂ
Date de contact
Nume: FRUNZĂ
Prenume: GABRIELA
Facultatea: Agricultură
Departament: Tehnologii alimentare
Adresa (serviciu): Aleea Mihail Sadoveanu, nr. 3, Iaşi, 700490, România
Telefon: +40 232 407.246
Fax: +40 232 260.650
E-mail: gabriela.frunza@iuls.ro
Şef lucr. dr. Gabriela FRUNZĂ
CV Europass
Lucrări ştiinţifice
Număr total: 55
Cărți și manuale universitare
Număr total: 1.
– Frunză Gabriela, Pop Ioan Mircea, 2020, Merceologie Alimentară. Îndrumar pentru lucrări practice, Editura “Ion Ionescu de la Brad”, ISBN 978-973-147-386-4.
Granturi şi contracte de cercetare
Număr total: 2
Competențe:
- Managementul calităţii şi siguranţei alimentelor
- Merchandising în alimentaţie publică şi agroturism
- Managementul calităţii alimentelor
- Etică în industria alimentară
Domenii de cercetare:
- Îmbunatăţirea calităţii alimentelor
- Managementul calităţii şi siguranţei alimentelor
- Evaluarea calităţii senzoriale a produselor alimentare
- Analiza chimică şi determinarea calității nutritive a produselor alimentare
- Calitatea tehnologică, fizică şi reologică a alimentelor
- Determinări hematologice, biochimice şi histologice
Apartenența la organizaţii ştiinţifice şi profesionale:
- Societatea Română de Zootehnie
- Asociația Specialiștilor din Industria Alimentară din România
- World’s Poultry Association