Departamentul de Tehnologii Alimentare
Conducerea Departamentului de Tehnologii Alimentare
Director de departament
Consiliul departamentului
Şef lucr. dr. Roxana Nicoleta RAŢU
e-mail: roxana.ratu@iuls.ro
Lista personalului didactic al Departamentului de Tehnologii Alimentare
- Microbiologie generală
- Microbiologie specială (alimentara, sol, aer)
Prof. dr. Petru-Marian CÂRLESCU
- Operaţii unitare în industria alimentară
- Utilaje şi instalaţii în industria alimentară
- Electrotehnică
- Grafică asistată pe calculator
Conf. dr. Marius Mihai CIOBANU
- Controlul şi expertiza calităţii cărnii şi a produselor din carne
- Tehnologia cărnii şi a preparatelor din carne
- Managementul valorificării faunei cinegetice
- Procesarea producţiilor agroalimentare
- Analize senzoriale
Conf. dr. Otilia-Cristina MURARIU
- Controlul și asigurarea calității alimentelor
- Tehnologia prelucrării legumelor şi fructelor
- Tehnologii generale în industria alimentară
- Tehnologia produselor alimentare de origine vegetală
- Principii și metode de conservare a produselor alimentare
- Tehnici avansate de procesare a produselor agro-alimentare
- Identificarea fraudelor în industria alimentară
- Evaluarea senzorială a produselor agro-alimentare
- Expertiza produselor alimentare de origine vegetală
- Principii și metode de conservare a produselor alimentare
- Tehnologia morăritului și panificației
- Tehnologii în industria uleiului, zahărului și a produselor zaharoase
- Tehnologia prelucrării produselor vegetale
Şef lucr. dr. Roxana Nicoleta RAŢU
- Controlul şi expertiza calităţii laptelui şi a produselor lactate
- Controlul şi expertiza calităţii produselor avicole şi apicole
- Controlul calităţii alimentelor
- Tehnologia laptelui şi a produselor derivate
- Managementul calităţii şi siguranţei alimentelor
- Merceologia produselor alimentare
- Merchandising în alimentaţie publică şi agroturism
- Managementul calităţii alimentelor
- Utilaje în industria alimentară
- Utilaje şi instalaţii în industria alimentară şi ingineria mediului
- Utilaje tehnologice pentru alimentaţia publică şi agroturism
- Procese şi operații unitare în industria alimentară
- Elemente de inginerie mecanică
- Elemente de inginerie electrică