Departamentul de Tehnologii Alimentare

Conducerea Departamentului de Tehnologii Alimentare
Lista personalului didactic al Departamentului de Tehnologii Alimentare

Prof. dr. Florin Daniel LIPŞA

  • Microbiologie generală
  • Microbiologie specială (alimentara, sol, aer)

Prof. dr. Petru-Marian CÂRLESCU

  • Operaţii unitare în industria alimentară
  • Utilaje şi instalaţii în industria alimentară
  • Electrotehnică
  • Grafică asistată pe calculator

Conf. dr. Marius Mihai CIOBANU

  • Controlul şi expertiza calităţii cărnii şi a produselor din carne
  • Tehnologia cărnii şi a preparatelor din carne
  • Managementul valorificării faunei cinegetice
  • Procesarea producţiilor agroalimentare
  • Analize senzoriale

Conf. dr. Otilia-Cristina MURARIU

  • Controlul și asigurarea calității alimentelor
  • Tehnologia prelucrării legumelor şi fructelor
  • Tehnologii generale în industria alimentară
  • Tehnologia produselor alimentare de origine vegetală
  • Principii și metode de conservare a produselor alimentare
  • Tehnici avansate de procesare a produselor agro-alimentare
  • Identificarea fraudelor în industria alimentară
  • Evaluarea senzorială a produselor agro-alimentare

Şef lucr. dr. Steluţa RADU

  • Expertiza produselor alimentare de origine vegetală
  • Principii și metode de conservare a produselor alimentare
  • Tehnologia morăritului și panificației
  • Tehnologii în industria uleiului, zahărului și a produselor zaharoase
  • Tehnologia prelucrării produselor vegetale

Şef lucr. dr. Roxana Nicoleta RAŢU

  • Controlul şi expertiza calităţii laptelui şi a produselor lactate
  • Controlul şi expertiza calităţii produselor avicole şi apicole
  • Controlul calităţii alimentelor
  • Tehnologia laptelui şi a produselor derivate

Şef lucr. dr. Gabriela FRUNZĂ

  • Managementul calităţii şi siguranţei alimentelor
  • Merceologia produselor alimentare
  • Merchandising în alimentaţie publică şi agroturism
  • Managementul calităţii alimentelor

Șef lucr. dr. Marius BĂETU

  • Utilaje în industria alimentară
  • Utilaje şi instalaţii în industria alimentară şi ingineria mediului
  • Utilaje tehnologice pentru alimentaţia publică şi agroturism
  • Procese şi operații unitare în industria alimentară
  • Elemente de inginerie mecanică
  • Elemente de inginerie electrică