Specializarea SAPCCPA
Planuri de învățământ
Specializarea Sisteme Avansate de Procesare și Controlul Calității Produselor Agroalimentare | Domeniul Ingineria Produselor Alimentare
Anul I
Nr / No |
Denumire disciplină Subject |
Cod | Sem I | Sem II |
Anul I / 1st Year | ||||
DISCIPLINE OBLIGATORII / COMPULSORY COURSES | ||||
1 | Tehnici și sisteme avansate de procesare a produselor agro- alimentare I II Techniques and advanced systems of processing of agro-alimentary products I II |
M.SAPCCPA.A.101 | 7 | 6 |
2 | Trasabilitatea și siguranța produselor agro-alimentare Traceability and safety of agro-alimentary products |
M.SAPCCPA.A.102 | – | 6 |
3 | Identificarea fraudelor prin tehnici avansate de expertiză Fraud detection through advanced expertise techniques |
M.SAPCCPA.A.103 | 7 | – |
4 | Tehnici avansate de analiză și expertizare a produselor agro-alimentare în vederea creșterii siguranței alimentare Advanced expertise and analysis techniques of agro-alimentary products for increasing food safety |
M.SAPCCPA.A.104 | 7 | 6 |
5 | Tehnici și utilaje pentru prelucrarea avansată a produselor agro-alimentare Techniques and equipments for the advanced processing of agro-alimentary products |
M.SAPCCPA.A.105 | 7 | – |
6 | Etică și integritate academică Academic ethics and integrity |
M.SAPCCPA.A.106 | – | 2 |
7 | Practică Practicum |
M.SAPCCPA.A.107 | – | 5 |
DISCIPLINE OPŢIONALE / OPTIONAL COURSES | ||||
Pachet I*/ 1st Package | ||||
8 | Nutriție si sănătate Nutrition and Health |
M.SAPCCPA.S.108 | – |
3
|
Sisteme avansate pentru obținerea produselor ecologice Advanced systems for obtaining ecological products |
M.SAPCCPA.S.109 | |||
Pachet II*/ 2nd Package* | ||||
9 | Limba străină* Foreign language* |
M.SAPCCPA.A.110 | 2 | 2 |
Anul II
** – se va alege una din cele două discipline / one of the two disciplines will be chosen