Specializarea SAPCCPA

Planuri de învățământ

Specializarea Sisteme Avansate de Procesare și Controlul Calității Produselor Agroalimentare |  Domeniul Ingineria Produselor Alimentare

Anul I

Nr / No

Denumire disciplină

Subject

Cod Sem I Sem II
Anul I / 1st Year
DISCIPLINE OBLIGATORII / COMPULSORY COURSES
1 Tehnici și sisteme avansate de procesare a produselor agro- alimentare I II
Techniques and advanced systems of processing of agro-alimentary products I II
M.SAPCCPA.A.101 7 6
2 Trasabilitatea și siguranța produselor agro-alimentare
Traceability and safety of agro-alimentary products
M.SAPCCPA.A.102 6
3 Identificarea fraudelor prin tehnici avansate de expertiză
Fraud detection through advanced expertise techniques
M.SAPCCPA.A.103 7
4 Tehnici avansate de analiză și expertizare a produselor agro-alimentare în vederea creșterii siguranței alimentare
Advanced expertise and analysis techniques of agro-alimentary products for increasing food safety
M.SAPCCPA.A.104 7 6
5 Tehnici și utilaje pentru prelucrarea avansată a produselor agro-alimentare
Techniques and equipments for the advanced processing of agro-alimentary products
M.SAPCCPA.A.105 7
6 Etică și integritate academică
Academic ethics and integrity
M.SAPCCPA.A.106 2
7 Practică
Practicum
M.SAPCCPA.A.107 5
DISCIPLINE OPŢIONALE / OPTIONAL COURSES
Pachet I*/ 1st Package
8 Nutriție si sănătate
Nutrition and Health
M.SAPCCPA.S.108

 

3

 

Sisteme avansate pentru obținerea produselor ecologice
Advanced systems for obtaining ecological products
M.SAPCCPA.S.109
Pachet II*/ 2nd Package*
9 Limba străină*
Foreign language*
M.SAPCCPA.A.110 2 2

Anul II

Nr / No

Denumire disciplină

Subject

Cod

Sem I

Sem II

Anul II / 2st Year

DISCIPLINE OBLIGATORII / COMPULSORY COURSES

1

Tehnici experimentale în ingineria produselor agroalimentare
Experimental techniques in food processing engineering

M.SAPCCPA.A.201

7

2

Auditul calității în industria alimentară
Quality auditing in the food industry

M.SAPCCPA..S.202

7

3

Evaluarea senzorială a produselor agroalimentare
Sensory evaluation and analysis of agri-food products

M.SAPCCPA.A.203

7

4

Strategii de marketing pentru promovarea produselor agroalimentare
Marketing strategies for promoting agri-food products

M.SAPCCPA.S.204

7

5

Practică
Practicum

M.SAPCCPA.A.205

27

6

Practică elaborare lucrare disertație
Dissertation research practicum

M.SAPCCPA.A.206

3

DISCIPLINE OPŢIONALE** / OPTIONAL COURSES

7

Managementul sistemelor avansate de producție agro-alimentară
Management of advanced agri-food systems

M.SAPCCPA.S.207

2

Managementul autentificării și expertizării produselor agro-alimentare
Certification and assessing schemes for agri-food products

M.SAPCCPA.S.208

 

** – se va alege una din cele două discipline / one of the two disciplines will be chosen