Select Page

Comunicat de presă

La USV Iași începe perioada cursurilor festive

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) va da startul, săptămâna viitoare, ceremoniilor de absolvire organizate pentru viitorii absolvenți ai celor patru facultăți. Primul curs festiv la USV Iași, va avea loc luni, 22 mai 2023, ora 10:30 când este programată Ceremonie de Absolvire la Facultatea de Agricultură. Absolvenții acestei facultăți au ales să sărbătorească momentul finalizării studiilor superioare în stilul colegiilor americane. Concret, pentru a putea fi împreună cu toți invitații, părinți și prieteni deopotrivă, absolvenții de la cele șapte specializări ale Facultății de Agricultură vor organiza ceremonia pe Stadionul de Rugby, din cadrul bazei sportive a USV Iași, unde vor fi amplasate o scenă și un ecran de mari dimensiuni. Manifestarea este programată pentru luni, 22 mai 2023, ora 10:30 și sunt așteptate peste 500 de persoane participante, rude și prieteni.

Absolvenții Facultății de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare au programat cursul festiv pe data de 23 mai, în timp ce tinerii de la Facultatea de Horticultură vor sărbători absolvirea pe 26 mai 2023, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu”.

Facultatea de Medicină Veterinară își va sărbători absolvenții pe data de 30 mai, iar alături de viitorii medici veterinari care au studiat în limba română, protagoniști vor fi și absolvenții de medicină veterinară care au studiat în limba engleză, aceștia făcând parte din cea de a treia promoție care finalizează studiile la Iași. Locația aleasă de către absolvenții de la Facultatea de Medicină Veterinară este Aula Magna „Haralamb Vasiliu”, ceremonia fiind programată să înceapă la ora 11:00.

Pe lângă ceremoniile de absolvire pe care le organizează, la USV Iași există o tradiție foarte îndrăgită de tineri, mai exact este vorba despre meciurile de adio, în care echipele absolvenților se întrec cu cele ale cadrelor didactice.

Departamentul de Promovare – Comunicare
USV Iași, 19.05.2023