Select Page

Cantină

Cantina USV Iași

Tinerii care au ales Universitatea de Ştiinţele Vieţii din Iaşi pot servi masa la preţuri studenţeşti, la cantina aflată în imediata apropiere a campusului.

Cantina – Restaurant a USV Iaşi a fost renovată şi modernizată în 2008, are o suprafaţă de aproximativ 800 metri pătraţi şi o capacitate de 350 locuri.

La USV Iaşi Cantina – Restaurant are implementat şi certificat sistemul de calitate conform SR EN ISO 22000:2005 (HACCP), pentru alimentaţia publică, toate avizele sanitar-veterinare fiind la zi, ceea ce denotă o calitate la standarde internaţionale a preparatelor.

Fiecare student îşi poate stabili singur meniul, în funcţie de buget şi preferinţe, mâncarea fiind gustoasă, iar preţurile convenabile. Indiferent de meniul zilei, de la cantină nu lipsesc niciodată ciorbele şi supele, garniturile (cartofi prajiţi, piure, pilaf etc.), fripturile, preparatele diverse (sarmale, mămăligă cu smântănă, tochitură), salatele şi desertul. Cu aproximativ 10 lei, un student poate să mănânce o masă completă (ciorbă, felul doi şi desert). Legitimaţia sau carnetul de student USV Iaşi le conferă tinerilor dreptul de a mânca la cele mai mici preţuri.

Pe lângă servirea studenţilor, în cadrul Cantinei-Restaurant a USV Iaşi se organizează diverse mese festive, personalul fiind apreciat pentru profesionalismul de care dă dovadă.

Program

Luni-Vineri: 12.00 – 20.30 pentru servirea mesei

Sâmbătă-Dumnică: evenimente festive

Meniul zilnic

Aici puteţi consulta meniul zilei (actualizat de luni până vineri).