Select Page

Comunicat de presă

Subsecretar de stat prezintă oportunitățile de finanțare europeană studenților USV Iași

Studenții și cadrele didactice de la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) vor afla toate oportunitățile și informațiile despre posibilitățile de finanțare europeană chiar de la subsecretarul de stat Doina Iacoban .

Vineri, 31 martie 2023, cu începere de la ora 11:00, USV Iași va organiza workshopul cu titlul „OPORTUNITĂȚI DE FINAȚARE”, eveniment ce o va avea ca speaker principal pe Doina IACOBAN, subsecretar de stat în cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, specialist în atragerea de fonduri europene și implementarea proiectelor cu finanțare de la Uniunea Europeană, cu o experiență de 20 de ani în domeniu.

Alături de invitatul din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene și de reprezentanții USV Iași vor mai fi prezenți euromentorul Sorin Cociș, Expert Regional EUNAT, parte din echipa euromentor BRD Group Societe Generale și directorul BRD, Ana Maria Ionescu.

Workshopul face parte din seria de evenimente organizate de USV Iași pentru proprii studenți pe care-i sprijină, încurajează și chiar finanțează, prin diverse proiecte, ideile sustenabile de afaceri.