Select Page

Comunicat de presă

Digitalizarea și sustenabilitatea în agricultură, dezbătute la USV Iași

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași (USV) va găzdui mâine, 18 mai 2023, cea mai importantă manifestare organizată pentru fermieri de către Forumul APPR. Evenimentul „Conferințele Tehnice FAPPR” își propune să creeze un context propice de a discuta, învăța și cunoaște mai multe despre subiectele de actualitate din agricultură și va avea loc în Sala Verde a USV Iași, începând cu ora 10:00.

Digitalizarea și sustenabilitatea în agricultură sunt subiecte din ce în ce mai actuale pentru fermieri, de aceea, tema Conferințelor din această primăvara este – Soluții de sustenabilitate și digitalizare în agricultura viitorului. Invitați la eveniment vor fi: Ofelia Nalbant, Director General Borealis, Andrei Buznea, Senior Agronomist Borealis și Gabriel Nicolau, Reprezentant Tehnic Nufarm. Vă așteptăm la Conferințele Tehnice FAPPR, organizate la Iași, joi, 18 mai, la Universitatea de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi, de la ora 10:00. Primăvara este momentul perfect pentru a discuta despre cele mai noi și de interes subiecte din domeniul agriculturii”, a transmis Alina Crețu, Director Executiv – Asociația Producătorilor de Porumb din România.

Alina Crețu este absolventă a USV Iași, coordonează cea mai mare asociație dedicată producătorilor de porumb și se numără printre cei mai implicați militanți pro agricultura sustenabilă, considerând că în România – „putem să producem la fel de mult, dar cu costuri mai mici și într-un mod mai prietenos cu mediul”.

Departamentul de Promovare – Comunicare
USV Iași, 17.05.2023