Select Page

Evenimente

Noaptea Companiilor la USV Iaşi

Cu mare bucurie, ne pregătim să vă întâmpinăm în cadrul evenimentului special Noaptea Companiilor la USV Iaşi, o ocazie unică de a descoperi tainele și inovațiile din spatele ușilor unei instituții dedicată cercetării și educației de înaltă calitate. Ne-am străduit să pregătim pentru dumneavoastră o seară plină de surprize și experiențe memorabile.

Pentru a facilita desfășurarea fluidă a evenimentului, vă rugăm să vă prezentați cu 10 minute înainte de începerea programului în fața clădirii principale a Universității, situată pe Aleea Mihail Sadoveanu nr. 3.

Un reprezentant al echipei noastre vă va întâmpina cu zâmbetul pe buze și vă va îndruma către punctele de întâlnire pentru fiecare activitate din program.

Pentru orice detalii suplimentare sau întrebări, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0753 427 627.

 

Programul evenimentului este structurat astfel:

16:30 | Workshop: Ce ştii despre horticultura urbană? Alăturați-vă specialiștilor noștri pentru a explora minunile horticulturii urbane și pentru a învăța cum putem contribui la dezvoltarea unui mediu urban sustenabil și plin de viață.

16:30 | Workshop: Îţi cunoşti bine animalul de companie? Descoperiți secretele îngrijirii animalelor de companie alături de experți în domeniu și învățați cum să vă relaționați mai bine cu prietenii voștri necuvântători.

17:00 | Vizitarea Cramei & Degustare de vin: Explorați arta producției de vinuri în cadrul Cramei noastre și bucurați-vă de o degustare inedită.

17:30 | Vizitarea Institutului de Cercetări pentru Agricultură şi Mediu: Pășiți în universul cercetării agricole și mediu și aflați despre proiectele noastre inovatoare care vizează să promoveze practici durabile și protecția mediului.

18:00 | Vizitarea Centrului Regional de Cercetări Avansate pentru Boli Emergente, Zoonoze şi Siguranţă Alimentară: Unde vă invităm să descoperiți lumea fascinantă a cercetării asupra bolilor emergente și a siguranței alimentare, într-o vizită ghidată de experți în domeniu.

18:30 | Vizitarea Atelierelor de Microproducţie & Degustare: Pătrundeți în culisele microproducției și savurați produse deosebite.

Vă invităm să vă alăturați nouă în această călătorie captivantă. Echipa noastră este nerăbdătoare să vă întâmpine și să împărtășească cu voi pasiunea pentru cunoaștere și inovație.