Select Page

Evenimente

Am sărbătorit Promoția 2020-2024 la USV Iași

Absolvenții Promoției 2024 de la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași au sărbătorit finalizarea studiilor marți, 28 mai 2024, printr-o serie de evenimente speciale desfășurate pe parcursul întregii zile. Astfel, ceremonia de absolvire comună a avut mai multe momente, primul fiind „Marșul Absolventului USV” organizat de către cei aproximativ 500 de absolvenți care au pornit la ora 10:00, din fața clădirii principale a USV  Iași spre Stadionul acesteia.

Pe Stadionul USV au avut loc Cursurile Festive ale facultăților, în intervalul 11:00 – 14:00, iar de la ora 21:00 a început concertul trupei Voltaj invitată să concerteze special pentru absolvenți și invitații acestora. Ceremonia de absolvire s-a încheiat în jurul orei 22:00, cu un foc de artificii.

La ceremonie au participat absolvenții Promoției 2024, conducerea USV  Iași, reprezentată de Rectorul prof.univ.dr. Gerard Jităreanu și de prorectorii instituției, decanii și prodecanii facultăților, alături de care s-au aflat parteneri instituționali și invitați speciali ai USV Iași printre care Iulian Dascălu, om de afaceri și proprietarul Iulius Group. Acestuia i-a fost acordată o Diplomă de Apreciere pentru realizările excepționale în antreprenoriat, viziune inovatoare, leadership și impact semnificativ asupra economiei municipiului Iași și a economiei naționale 

Evenimentul din 28 mai 2024 a reprezentat o premieră pentru absolvenții USV Iași care au hotărât să celebreze finalizarea celor patru ani de studiilor împreună, printr-o ceremonie comună fiind implicare cele trei facultăți inginerești Agricultura, Horticultura și Ingineria Resurselor Animale și Alimentare.